Кошик
408 відгуків
БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА по Киеву от 800 грнНовинки
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+38050-93-35-379
+38096-228-53-50
+38093-500-62-16
+38044-362-46-44
ТОВ "ТОРГОВЫЙ ДОМ "ДЖЕМ БРЕНД"

Оливкову і соняшникову олію

Вибрати оливкове масло легко, користуючись класифікацією, яка затверджена IOC (Міжнародною радою по оливкам). Відповідно їй такий продукт маркується таким чином:

Extra-virgin olive oil (Оливкова олія екстра-класу) – створюється з натурального оливкового масла. Кислотність еxtra-virgin olive oil не перевищує 0,8%. Через неперевершеного смаку варто купити оливкову олію з Італії саме з таким маркуванням;

Virgin olive oil (Натуральне оливкове масло) – виготовляється тільки з натуральної сировини і має кислотність менше 1,5%. Таке оливкова олія визначається як продукт з хорошими смаковими якостями;

Pure olive oil (Чисте оливкова олія) – таке масло може також позначатися ярликом «Olive oil». Це суміш рафінованої і натурального оливкового масла з кислотністю до 2%. Дане італійське оливкова олія має менш виражений натуральний аромат і смак;

Pomace Olive oil (Оливкова жмыховое масло) – це рафінована жмыховое оливкова олія, в яке іноді додається натуральне масло. Воно корисно для здоров'я, так само як і натуральне. Його цінність полягає в більш високій точці освіти диму, під час приготування їжі;

Refined olive oil (Рафінована оливкова олія) – оливкова олія в Італії, ціна якого найнижча, в основному відповідає цій маркіровці. Таке масло виробляється за допомогою спеціального очищення. Спочатку надається сировина має підвищену кислотність або органолептичні дефекти, із-за чого до нього застосовується рафінація.